Po ročnej prestávke spôsobenej pandémiou koronavírusu je tu opäť nadupadné podujatie, ktorý by si nemal nechať ujsť žiaden gejmer – V4 Future Sports Festival. Zapojiť sa doň môžu aj Slováci. Tímy, ktoré sa zúčastnili REPUBLEAGUE TIPOS SEASON 1, tak majú ďalšiu šancu preraziť medzi európsku e-športovú elitu. Podarí sa im siahnuť na rozprávkový prizepool v hodnote 325 000 €?!

Podujatie sa konalo už v rokoch 2018 a 2019. Vlaňajšiu edíciu zrušilo ochorenie COVID-19, o to viac sa celý svet e-športov teší na blížiace sa podujatie v roku 2021, kde na náš čakajú boje najlepších zástupcov Vyšehradskej štvorky (Poľsko, Česko, Maďarsko a Slovensko).

Prvé kvalifikačné kolo pre Slovensko a Česko otvára svoje brány v sobotu 14. augusta od 13:00.

Chceš si aj ty zahrať populárnu hru CS:GO a popasovať sa s tými najlepšími? Prihlás sa a zabojuj po fantastický prize pool vo výške
325 000 € (25 000 € z neho poputuje na kvalifikačné kolá, 300 000 € sa rozdelí medzi najlepších hráčov vo finálovej časti turnaja).

Prihlás seba a svoj tím ešte dnes a zaži jedinečnú atmosféru turnaja V4 Future Sports Festival – CS:GO!

Nateraz posledný event z tejto série sa konal na jeseň 2019 v Budapešti. Ako to vyzeralo?

Hlavným lákadlom bol, samozrejme, CS:GO turnaj, kde sa bojovalo o 300-tisíc eurový prizepool. Na svoje si však prišli aj hráči Fortnite, FIFA, Tekken 7, Gran Turismo a NBA.

Slovensko na druhom ročníku turnaja reprezentoval napríklad Dávid ‚FROZEN‘  Čerňanský s jeho tímom ‚mousesports‘. Ten sa dostal až do semifinále a celkovo si vystrieľal prémiu 20 000 €.

Farby Slovenska hájil aj Patrik ‚Zero‘ Žúdel, ktorý s tímom Budapest Five remizovali 1:1 v showmatch zápase proti Salamander Gaming.

Ešte v predpandemických časoch si mohli návštevníci dosýta užiť free-to-play zóny, kde mohli hrať na doslova všetkých konzolách a vyskúšať si najnovšie technologické počiny a novinky od prestížnych vystavovateľov.

Podujatie, ktoré spojí nielen komunitu gejmerov zo stredu Európy je naspäť a jeho súčasťou môžeš byť už v polke augusta aj ty.

Prihlás seba a svoj tím ešte dnes a zaži jedinečnú atmosféru turnaja V4 Future Sports Festival – CS:GO!

objav svet e-športov