Stačí pár drobných, poriadny kus šťastia a život sa vám vie v okamihu zmeniť k lepšiemu. O čom je reč? No predsa o rozprávkovej možnosti na výhru v lotérii Eurojackpot. A keďže sa blížia vianočné sviatky, pozreli sme sa bližšie na to, ako môžu tráviť najkrajšie sviatky roka supermilionári.

Symbolom Vianoc je stromček. Borovica či jedlička do pripraveného stojančeka. Kto by to už nepoznal.

V mnohých domácnostiach, najmä v posledných rokoch, nahradil živý stromček umelý.

Ale ako by to mohlo a malo vyzerať u niekoho, kto vďaka lotérii Eurojackpot vyhrá desiatky miliónov eur? No predsa netradične a najmä super luxusne!

Inšpiráciou môže byť stromček, ktorým sa pýšia Japonci a je vystavený v Tokiu. Stromček je totiž vyrobený z čistého zlata a stojí viac ako 3 milióny eur!

Jeho výška je 2,4 metra, no a váha? Drahé kovy sú ťažké, supermilionársky stromček tak váži 40 kilogramov.

Na konštrukcii sú ozdoby v podobe päťdesiatich Disneyho postavičiek – napríklad Mickeyho Mousea či Popolušky. Medzi nimi nájdeme mašle z pravého zlata.

Stromček bol odhalený v tokijskom klenotníctve Ginza Tanaka. Na jeho výrobe sa podieľalo desať zlatníkov, ktorí pracovali dva mesiace.

Keby to aj v jackpote medzinárodnej lotérie nevyšlo, ale napríklad by vyhral hráč zo Slovenska v 2. poradí, tak ako sa to stalo v novembri a decembri hneď dvakrát za sebou, máme aj plán B. Prečítaj si aj viac o najvyššej  výhre v Eurojackpote v tomto roku. 

K dispozícii je totiž aj menší, štvrť metrový zlatý stromček. Jeho cena je približne 20 000 €.

hrať Eurojackpot