Víkend pred nami, no v dôsledku opatrení je lepšie byť zodpovedný a ostať doma. Dobrou správou je, že eTIPOS.sk má pre vás stále akcie, pri ktorých zábavným spôsobom vyplníte čas a z pohodlia domova máte možnosť aj parádne zarobiť.

Získa dnes Eurojackpot prvý Slovák?

Už piatok môže byť váš šťastný deň. Máte šancu získať vstupenku do klubu supermilionárov a zabezpečiť seba aj svoju rodinu do konca života. Práve v piatok o 18.00 prebehne žrebovanie hry Eurojackpot. Hrá sa o jackpot vo výške neuveriteľných 88 miliónov €. Vzhľadom k situácii a množstvu uzatvorených prevádzok Eurojackpot môžete tipovať online na etipos.sk z bezpečia a pohodlia vlastného domova. Je to jednoduché a intuitívne. Ak by ste si aj tak nevedeli dať rady, môžete si pozrieť návod.

Za podaný Eurojackpot dostanete bonusy

Navyše, keď tipujete online máte šancu získať zaujímavé bonusy. Podaný plný online tiket v hre Eurojackpot vám prinesie 20 voľných spinov. Tipnite si 30 a viac polí, ako bonus dostanete 30 voľných spinov. Eurojackpot dvojitá výhra je ďalšia zaujímavá šanca. O čo ide? Stačí si podať plný tiket a v prípade výhry v 7. poradí vám ju zdvojnásobíme.

Získa Eurojackpot premiérovo Slovák? Teraz máte šancu sa ním stať práve vy!

V kasíne bude horúco

Aj kasíno eTIPOS.sk má pre tých, ktorí sú zodpovední, pripravený víkend plný adrenalínu a zábavy. Horúce hry, každý deň HOT GAME of the day môže byť výbornou alternatívou, ako využiť svoj voľný čas v tomto špecifickom období. Každý deň sa skvele zabavíte s vopred určeným slotom a v prípade, že vaše vklady na tomto výhernom prístroji prekročia hodnotu 50 €, získate 50 free spinov! No nie je to úžasné? Free spiny získate do hry, ktorú ste hrali. Od dátumu pripísania majú free spiny platnosť päť dní. V piatok 27.3. si môžete “vybojovať” takýmto spôsobom free spiny či skvelú výhru v hre Double Hot. V sobotu 28.3. láka hra Fruit a v nedeľu 29.3. si môžete zvýšiť dávku adrenalínu pri hraní hry Joker´s Five.

„Lov na 10 000 free spinov“ stále pokračuje a aj keď 1. kolo skončilo, môžete sa zapojiť do lovu o ďalších 5 000 free spinov. Stačí hrať výherné prístroje a po tom, ako vaše vklady prekročia 100 € ste automaticky zaradení do tejto akcie. Za každé vložené 1 € získate 1 bod do rebríčka. 101 najlepších v rebríčku získa na konci každého kola bonus. Udelený bonus je vo forme voľných spinov do vopred zvolenej hry. Výherca každého kola získa až 700 free spinov. Nezabúdajte, že v piatok 27.3. skončilo prvé kolo a začína druhé!

Žiadny futbal? Nevadí, tipuj FIFA 2020 Ultimate Quaran – Team na eTIPOS.sk

Pandémia koronavírusu výrazne zasiahla aj oblasť športu. Informácie o preložených či zrušených podujatiach sa vyrojili ako huby po daždi. Ak sa pre vás víkend tradične spájal s futbalom, nemusíte zúfať. Práve pre vás sme do ponuky zaradili FIFA 2020 Ultimate Quaran – Team. Pozor, už budúci týždeň máte možnosť zapojiť sa aj do akcie o zaujímavé bonusy týkajúce sa práve tejto video hry z ponuky na eTIPOS.sk.