Váhaš čo s načatým dňom? Čo tak skúsiť šťastie v online kasíne eTIPOS.sk? Predstavíme ti ďalšie hry z nášho portfólia exkluzívnych hier, ktoré ťa zabavia a v prípade, že sa na teba usmeje šťastena, vieš si aj parádne prilepšiť. Veď naše kasíno je plné skvelých bonusov a jackpotov v hodnotách desiatok tisíc eur.

Diamond Fever

Diamond Fever je ďalším prírastkom do zbierky automatov v klasickom štýle, navrhnutých špeciálne pre hráčov, ktorí majú naozaj radi ovocie. Jeho cieľom je však priniesť nové zážitky publiku milujúcemu retro svojou akčnou hrateľnosťou, športovými vzrušujúcimi zatočeniami zadarmo s masívnymi multiplikátormi a divokými symbolmi. Napriek starej téme však Diamond Fever vyzerá skôr štýlovo ako zastaralo. Má ostrú výraznú grafiku a množstvo plynulých animácií, ktoré dodávajú prostrediu nádych života.

Akcie sa tu odohrávajú v rámci štandardného rozloženia valcov 5×3 a hráči majú 5 spôsobov, ako hrať pri každom zatočení. Spodná časť obsahuje známe ovocie všetkých druhov, vrátane čerešní, citrónov, pomarančov, sliviek, hrozna a vodných melónov. Vyššia časť pozostáva z modrých, zelených a červených šťastných sedmičiek. Ak chceš dosiahnuť výhru, musíš na valcoch umiestniť aspoň tri zodpovedajúce symboly zľava doprava a výherné kombinácie s piatimi symbolmi majú hodnotu 15- až 100-násobku tvojej stávky.

HRAJ NOVINKY

Perun

Ako hovoria legendy, Perún je staroslovanský boh hromu, blesku, vojny, spravodlivosti a oblohy. Slot Perún si môžeš vychutnať na piatich valcoch a ponúka až 1024 výherných línií, pričom maximálna výhra je ohromných 1 750 000 Eur! Kto by si to nechcel vyskúšať? Divoký symbol násobí dosiahnutú výhru, Scatter prináša free spiny a bonus symbol Zlatý Perún môže vyústiť až do zámeny symbolov. Tento mytologický automat plný adrenalínu prináša okrem Perúna aj vďaka Valesovi a ďalším zvodným Slovankám obrovské odmeny. Bonusovým symbolom je meč, zobrazuje sa na všetkých valcoch, čo otvára cestu k zaujímavým výhram.

Madame Lucky

Madam Lucky od SYNOT je podmanivý video automat s rozložením 5×3 a 10 výhernými líniami. Vďaka možnostiam výšky spinu v rozmedzí od 0,10 € do 60 € sa do zábavy môžu zapojiť hráči všetkých rozpočtov. Hra obsahuje divoký symbol, ktorý môže nahradiť iné symboly a vytvoriť tak výherné kombinácie.

Dávaj však pozor na vzrušujúcu funkciu bezplatných zatočení, kde si môžeš nielen užívať zatočenia zadarmo, ale tiež profitovať z multiplikátora, ktorý zvyšuje tvoje výhry. Pre tých, ktorí sa cítia extra dobrodružní, je tu riskantná hra, v ktorej môžu hazardovať so svojimi výhrami, aby ich mohli ešte zvýšiť. Priprav sa na pohlcujúci a vzrušujúci zážitok s Madam Lucky.

Book of Gods

Tajomstvá a poklady Egypta máš teraz vďaka nám na dosah ruky. Sarkofágy faraónov, symboly bohov a zlaté knihy na teba čakajú na valcoch automatu Book of Gods. Ak ich trafíš v správnej kombinácii, znamená to, že si na ceste k veľkej výhre. Veľký egyptský boh ťa volá, aby si naplnili svoj osud. Staň sa archeológom hľadajúcim Veľkú knihu bohov. Našiel si múmiu v sarkofágu? Už si blízko starovekej štátnej pokladnice, ktorá ukrýva zaujímavé výhry.

Chyť knihy ukryté v pyramíde a bež s nimi čo ti pľúca stačia, aby sa zrúti v správnom poradí, za odmenu dostaneš 10 bezplatných zatočení. Slot má päť valcov, tri riadky a desať výherných línií. Pristátie aspoň troch symbolov Scatter spustí 10 roztočení zadarmo so symbolom Scatter navyše. Video automat obsahuje aj divoký symbol, režim hazardu a automatické prehrávanie.

CHCEM HRAŤ

Madame Destiny Megaways

Na obrovskom hracom poli so šiestimi kotúčmi a až ôsmymi riadkami sa to hemží Scattermi, otočkami zadarmo aj poriadne rozdivočenou dámou! Pred tebou stojí až 200 704 spôsobov, ako vyhrať. Hra Madame Destiny Megaways nemá klasické výherné rady, ale 200 704 spôsobov, ako vyhrať. Z vychytávok máš k dispozícii funkcie Wild, Scatter, Free Spin alebo originálne Padanie. Online výherný automat je po mnohých stránkach atraktívny.

Obrovské hracie pole tvorí šesť kotúčov, ktoré majú od sedem do osem radov. Klasické výherné línie tu síce nenájdeš, ale to vôbec ničomu to nevadí. Ba naopak! Odmenu kasíruješ vždy za 3-6 (výnimočne aj 2) rovnakých symbolov, ktoré sa dotýkajú na susedných valcoch. Paleta základných symbolov sa delí do dvoch kategórií – na jednej strane stojí kartová 10, J, Q, K, A, na strane druhej potom originálni hrdinovia hry – sova, čierna mačka, srdce alebo obrázky artefaktov.