Navyše, každý správny tipér vie, že v TIPOS-e má pripravených hneď viacero výhod. Za uhádnuté zápasy s kurzom vyšším ako 1,3 získavajú tipéry body do September Cupu, po prípade získať bonus až 100% v rámci kurzového zvýhodnenia.

Novo registrovaní hráči v herni eTIPOS.sk môžu využiť Stávku bez rizika až za 50 €  na zápasy Premier League.

A AKÉ FUTBALOVÉ ŠLÁGRE PRE TIPUJÚCICH ODORÚČAME NA VÍKEND?

DAC Dunajská Streda – Spartak Trnava 1

V prekrásnej MOL aréne na Žitnom ostrove domáci DAC Dunajská Streda privíta v 9.kole ambiciózny trnavský Spartak. Bíli andeli sú v tabuľke so sedemnástimi bodmi na priebežnom druhom mieste o skóre za lídrom z Bratislavy, domáci majú o päť bodov menej a uzatvárajú prvú šestku. DAC ťahá šnúru piatich ligových zápasov bez prehry, v poslednom kole zvíťazil v Ružomberku 2:1. Zverenci maďarského trénera Antala Németha budú chcieť pred domácimi fanúšikmi odčiniť prehru zo Slovenského pohára, v ktorom sa rozlúčili so súťažou po nezvládnutom penaltovom rozstrele na ihrisku Komárna. Spartak z posledných šiestich zápasov vyhral štyri a v dvoch remizoval. Z posledných piatich konfrontácií však Dunajská Streda uspela až v štyroch, preto favorizujeme na víťazstvo domáci tím.

Chelsea – Manchester City X

Šlágrom najbližšieho kola anglickej Premier League bude bezpochyby súboj mezi Chelsea a Manchesterom City. Domáci zo Stamford Bridge sú od nástupu Thomasa Tuchela nezastaviteľní a v tohtoročnom ročníku udržali už štyrikrát čisté konto. Pod vedením nemeckého stratéga navyše nedostali gól v 15 z celkových 24 ligových stretnutiach, v čom nemajú na ostrovoch konkurenciu. Chelsea je nebezpečná aj v ofenzíve a vo všetkých štyroch prípadoch, keď tento rok v lige vyhrala, sa jej to podarilo rozdielom minimálne dvoch gólov. Medzi strelcov sa v ich ligových dueloch zapísalo už desať hráčov! Londýnsky tím navyše vyhral už tri vzájomné súboje v rade, vrátane vlaňajšieho semifinále FA Cupu a finále Ligy majstrov. Ale pozor! Žiadne z minulých 12 vzájomných ligových stretnutí neskončilo remízou – City vyhralo sedemkrát a Chelsea päťkrát, preto by sme na tikete skúsili krížik.

M´Gladbach – Borussia Dortmund – viac gólov ako 3,5

Výkony z úvodných kôl (1-1-3) zatiaľ radia zverencov domáceho nového trénera Adiho Hüttera, ktorý zažíva najhorší štart v lige od roku 2004, na zostupové priečky. Navyše v tomto dueli príde na ich ihrisko rozbehnutý Dortmund, čo rozhodne nie je ideálne súper. A to najmä kvôli tomu, že domáci porazili strelecky produktívny Dortmund len raz z posledných 12 ligových zápasov. Navyše v tejto sezóne neudržali čisté konto ani v jednom z piatich ligových stretnutí. Dortmundu, ktorý má nového trénera Marca Roseho, sa mimoriadne darí. Vyhral štyri z piatich úvodných ligových kôl  a pridal výhru aj v Lige majstrov na ihrisku súpera. Stretnutia hostí sú v tejto sezóne bohaté na góly a zatiaľ v nich priemerne padlo 5,6 gólu na bundesligový zápas. Budú gólové hody pokračovať? Podľa nás ÁNO.

Alavés – Atlético Madrid – 2 (hcp -1,5 góla – 2)

Alavés je spolu s Getafe jediným tímom v aktuálnom ročníku La Ligy, ktorý v úvodných piatich kolách nezískal ani bod. Niet sa čo čudovať, keď mu absolútne nefunguje ofenzíva. Tá sa nepresadila štyrikrát v rade. Keď naposledy začalo Deportivo ligový ročník porážkami (2017/18), dokázalo sa ale zachrániť medzi elitou. Favorit z Madridu s outsiderom nepadol už skoro dve dekády a vyšiel mu aj úvod tohto ročníka, v ktorom obhajuje majstrovský titul. Atléti ťahajú šnúru šiestich zápasov bez prehry. A hoci iba dvakrát z predchádzajúcich trinástich vzájomných konfrontácií zvíťazilo mužstvo z Madridu najmenej dvojgólovým rozdielom v skóre, teraz má všetky predpoklady túto štatistiku prelomiť.

Paris Saint Germain – Montpellier – 1 (handicap – 2,5 góla – 1)

PSG je odhodlaný získať späť titul a zažíva úplne perfektný a rekordný vstup do novej sezóny Ligue 1, keď vyhral sedem úvodných zápasov pri skóre 20:7. V minulom kole zvíťazili zverenci Mauricia Pochettina vďaka gólu z nastaveného času a bolo to už druhýkrát za sebou, kedy strelili víťazný gól až po vypršaní riadneho hracieho času. Ak by v tomto dueli zvíťazili, bolo by to prvýkrát od ročníka 2018/19, keď by do novej sezóny vstúpili ôsmimi ligovými výhrami v rade.

V aktuálnom dueli privíta v Parku princov nevýrazný Montpellier, ktorý je v tabuľke až na desiatom mieste. PSG ho porazil minimálne štvorgólovým rozdielom v štyroch posledných domácich stretnutiach, vrátane výhry z tohtoročného januára. Počas tohto súboja hostia inkasovali tri góly v rozmedzí necelých piatich minút. Bude to kanonáda aj teraz? Na tiket patrí jasná jednotka s vysokým hendikepom.

KOMPLETNÁ PONUKA