Asi každý, kto sa rád zabaví pri hraní online automatov, pozná ten nepríjemný stav, keď si ani v našej ponuke, plnej, skvelých slotov nedokáže vybrať taký, ktorý by si práve chcel zahrať. Veru, rozhodovacia paralýza nie je nič príjemné. Mať možnosť vybrať si z toľkých špičkových hier, môže byť na niekoho priveľa.

Je nám jasné, že počas našich CHALLENGE DAYS sa rozhodovacia paralýza určite dostaví a prejdú si ňou aj tí najodolnejší hráči. Aj preto sme sa rozhodli urobiť pre vás taký malý ťahák, v ktorom vám predstavíme niekoľko hier, ktoré by vám počas našej akcie nemali ujsť. Veríme, že si z nich vyberie každý. Stačí len vedieť, na akú automatovú tému práve máte chuť.

Ak sa nebojíte poriadneho dobrodružstva

Epická sága Hry o tróny síce už skončila, no ak sa ešte stále sem tam strhnete zo sna lebo vám v ňom nad hlavou zakrúži oheň chŕliaca, prerastená jašterica, online slot Dragons of Fortune vám okrídlených šupináčov zasa pripomenie. Úžasné, variabilné herné prostredie a originálne bonusy, robia z tejto hry horúceho kandidáta na vašu najbližšiu obľúbenú hru. Ak chcete poklad a kredity na vaše konto, taste meč a navštívte dračiu krajinu. Odporúčame skôr skúsenejším hráčom.

Ak vás zahrávanie sa s ohňom nebaví a pri drakoch zívate od nudy, čo tak sa vybrať opačným smerom? Aj voda má čo ponúknuť. Hlavne ak sa pod hladinou skrýva celý, dávno stratený kontinent a spolu s ním bohovia a morské víly. V hre Mysterious Atlantis si Poseidona a jeho tri sexi pobočníčky užijete do sýtosti. Tak sa poriadne nadýchnite, ponorte hlavu a nechajte sa pohltiť oceánom. Cesta na morské dno bude síce plná nástrah, ale na jej konci sú truhlice plné zlata. Aj pri tejto hre sa obraciame skôr na tých, ktorí už majú čo to v automatových vodách odplávané.

Ak vám chutí šťavnaté ovocie

Ovocné automaty nie sú ani zďaleka také nudné, ako si mnohí z vás myslia. Nie sú iba pre dôchodcov, hipsterov a iných retrofilov. Stačí, ak si pustíte taký Neon Fever a uvidíte, koľko inovácií sa zmestí aj do tisíckrát prevarenej témy. Stačí ju okoreniť neónmi, disko hudbou a dvojitými či trojitými výhernými symbolmi. Nevznikne žiaden guláš, ale perfektný kokteil zábavy a hernej radosti. Neon Fever vás chytí a nepustí, je to totiž skvelá jazda za výhrami, ktorú si užijú aj úplní nováčikovia.

Aj na absolútnu trojvalcovú klasiku sa v našom výbere dostane. Veď, ako by sme na ňu mohli zabudnúť, keď máme v ponuke takú pecku ako Double Hot? Toto je priam zhmotnenie instantnej zábavy. Ak sa vám nechce nad ničím rozmýšľať, nič riešiť, len si sadnúť a užívať si svižnú a pohodlnú hru, toto je váš liek, vaša terapia. Posaďte sa, nalejte si niečo dobré, vyložte si nohy a stlačte tlačidlo Spin. Nemáte za čo. Double Hot zvládnu aj hráči, ktorí sa s online automatom doteraz v živote nestretli.

Ak máte radi pekné ženy

Áno, áno, vieme, dávame Corsair Queen skoro do každého výberu, no ale pozrite sa na ňu a skúste jej do očí povedať, že sa s ňou nezatočíte. Navyše, okrem toho, že táto super sexi korzárka dobre vyzerá, je to aj parádny dobrodružný automat. Takže by sme ju do tohto výberu mohli dať aj dvakrát. A preto si zaslúži tu byť. Tak si zbaľte saky-paky a naloďte sa. Veď už Steve Jobs hovoril: „Prečo by ste chceli vstúpiť do námorníctva, keď môžete byť pirátom!“ Mal pravdu. Túto plavbu si užijú nováčikovia aj skúsení piráti.

OK, každý z nás chce mať doma dobré dievča. Aj milé dievčatá však majú v sebe okrem anjela aj kúsok diabla. A práve s týmito malými anjelmi a diablami v sukniach sa stretnete v parádnom online slote Good Girl, Bad Girl. Ich večný súboj si tentokrát vychutnáte v ženskom podaní a bude to poriadne pikantné. Okrem sledovania vtipného duelu dobra so zlom, môžete navyše vyhrať parádne sumy, čakajú vás totiž vynikajúce, originálne bonusy, a nie je ich vôbec málo. Ale pozor, ak sa necháte poblúzniť dvoma prítomnými dámami, nemusí to dopadnúť dobre, preto si radšej trúfnite len vtedy, ak už máte vo svete automatov čo to preskákané.

Tak ako? Našli ste si v našom výbere hru, ktorú počas CHALLENGE DAYS vyskúšate? Ak áno, na nič nečakajte. Akcia odštartovala 20.11. 2019 a potrvá do 27.11. 2019. V hre je až 190 spinov pre každého hráča. Nenechajte si ich vziať!

Chcem si zahrať

V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk