Udrží sa lavína výhier, ktorá odštartovala hneď v úvode roka 2020? Prajeme všetkým hráčom zažiť pocit z výhry, ktorý bol dopriaty už niekoľkým šťastným výhercom.

Druhý deň nového roka 2020 bol výnimočný pre hráča číselnej lotérie LOTO. Vo štvrtkovom žrebovaní bola v druhom ťahu hry dosiahnutá výhra v prvom poradí. Šťastný hráč si pripísal na svoj účet  sumu 500 000 €.

22. január patril niekoľkým výhercom

V jeden deň boli zdolané LOTO 5 z 35 a aj doplnková hra KENO, spolu päť šťastných výhercov.

Na túto šťastnú stredu určite nezabudnú hneď štyria výhercovia v číselnej lotérii LOTO 5 z 35, ktorí svoje výherné tikety podali online a na predajných miestach v Žilinskom, Trenčianskom a Nitrianskom kraji. Každý z týchto štyroch hráčov sa môže tešiť zo sumy 49 674,60 €.

Z ešte vyššej výhry sa tešil v ten istý deň hráč doplnkovej hry KENO JOKER, v ktorej výherná stávka z Trenčianskeho kraja bola odmenená výhrou vo výške 60 361,60 €.

Druhý navyšší jackpot v histórii SR, takmer 9 miliónov eur!

Zatiaľ najvyššia tohtoročná výhra padla hneď 25. januára. Vďaka hre EUROMILIÓNY pribudol na Slovensku ďalší milionár. Celkovo je to doteraz druhá najvyššia výhra v lotériových hrách, ktoré prevádzkuje spoločnosť TIPOS. V žrebovaní výherných čísel pre hru EUROMILIÓNY v tento deň padol jackpot takmer 9 miliónov eur!

Aj menšie výhry potešia

V ten istý týždeň odmenila obľúbená číselná lotéria EUROJACKPOT šťastného hráča, ktorý si prilepšil o 84 056 €. Aj ďalšie výsledky žrebovania číselnej lotérie EUROJACKPOT (31. januára) možno od šťastia rozplakali minimálne jedného hráča zo Slovenska,  ktorému priniesli výhru v treťom poradí vo výške 72 820 €.

LOTO 5 z 35 taktiež odmeňovalo a v prvom poradí potešilo rovno dvoch výhercov, ktorí si na účet pripísali po 9 803 €.

Na piatok 7. februára nezabudne ani slovenský hráč, ktorý stavil na svoje šťastie v hre EUROJACKPOT a v treťom poradí vyhral 91 819 €.

Historicky najvyšší JOKER jackpot

V hre LOTO padol v nedeľu, 9. februára, historicky najvyšší jackpot v doplnkovej hre JOKER. Šťastný výherca, ktorý si podal stávku v Banskobystrickom kraji, si vďaka tejto výhre pripísal na svoj účet sumu 574 622 €.

Lavína výhier pokračuje, v nedeľu bola žatva

A opäť bola nedeľa tým šťastným dňom. V žrebovaní LOTO 16. februára bola v druhom ťahu hry dosiahnutá výhra v prvom poradí. Výherca si prilepšil na svojom účte o 500 000 €. Hráč, ktorý je od nedele vďaka hre LOTO bohatší o pol milióna eur, uzatvoril svoju šťastnú stávku prostredníctvom herného portálu eTIPOS.sk.

A darilo sa aj ďalšiemu hráčovi hry LOTO. Uspel v doplnkovej hre JOKER, ktorá je spoločná pre hry LOTO a LOTO 5 z 35. Stávku za 2,50 € uzatvoril na predajnom mieste v Košickom kraji a vyhral jackpot 28 831 €.  

Nedeľné šťastie si užili aj traja hráči LOTO 5 z 35, ktorí si rozdelili jackpot a každý z nich získal výhru vo výške 21 305 €.

Aj vy máte stále šancu sa zaradiť medzi šťastných výhercov. Dôležité je skúšať šťastie.

Hrajte a vyhrajte na www.etipos.sk.

Skús šťastie v lotériách