Piatok a nedeľa sú hlavné hracie dni v TIPOS Extralige. Aj počas tohto víkendu sa môžu fanúšikovia tešiť na porciu kvalitných zápasov. Hrá sa totiž 11. a 12. kolo. Pozri si naše analýzy a priprav si svoj tiket na TIPOSBET.

Najlepšie kurzy a k nim aj bonusové akcie. To je TIPOSBET. Novo registrovaní hráči sa môžu tešiť na Stávku bez rizika až do 50 €. Stačí si len tipnúť prvú stávku na ľubovoľné zápasy z našej ponuky a ak tip nevyjde, vrátime ti celú výšku vkladu (minimálne 20 € a maximálne 50 €).

Navyše, na nových hráčov čaká registračný bonus 15 €. Kto sa totiž zaregistruje a založí si hráčske konto, dostane automatický registračný bonus 5 €. Po 1. vklade na konto aspoň za 10 €, dostane ďalší bonus vo výške 10 €.

tipuj extraligu

A teraz sa poďme už pozrieť na zápasy 11. a 12. kola TIPOS extraligy.

PIATOK

MICHALOVCE – HUMENNÉ – 1

Domáca Dukla odštartovala novú sezónu grandiózne – výhrou 8:2 nad Slovanom – no kto čakal, že bude valcovať podobne ako v Bratislave, je na omyle. Tím trénera Petra Kúdelku strieda dobré výkony s horšími. A tak pri pohľade na posledných 5 zápasov registrujeme, že Michalovce vyhrali len dvakrát. Rovnakú bilanciu má aj Humenné, akurát s tým rozdielom, že zápas so Spišskou Novou Vsou vyhrala po nájazdoch, a teda za dva body.
Domáci tím je napriek tomu jasný favorit. Ťahajú ho legionári na čele s Chaseom Pearsonom a Kasparsom Daugavinšom, ale oporou tímu je aj brankár Stanislav Škorvánek.

TIPUJ EXTRALIGU A ZÍSKAJ VÍKENDOVÝ BONUS AŽ 100 €

Lídrom Humenného je Rus Vadim Pereskokov, ktorý má na konte 8 bodov. Určite však bude mať motiváciu bodovať proti Michalovciam, keďže práve z toho tímu odišiel, údajne z dôvodu, že si jeho prítomnosť neželal v kabíne Lotyš Daugavinš.
Favorit je však jasný. Michalovce, ktoré sa pokúsia odčiniť poslednú ligovú prehru s Liptovským Mikulášom.

S. NOVÁ VES – POPRAD – X

Derby tímov, ktoré sa za posledné obdobie vôbec nemajú v láske. O to viac vybičovaný môže byť duel na Spiši. Domáci tím naň lákal fanúšikov aj vtipným videom, na ktorom odkazuje na skutočnosť, že aj keby Spišiak chcel mať za frajerku Popradčanku, hokejové srdce mu to dovoliť nemôže.

A aký bude zápas? Určite nervózny, dá sa očakávať, že uvidíme viacero vylúčení, možno aj šarvátok. Aj pohľad na posledné vzájomné duely vraví, že keď hrá Spišská s Popradom, duely sú veľmi vyrovnané.
Preto sa dá očakávať, že po 60 minútach bude remíza.

L. MIKULÁŠ – SLOVAN – 1X
Menej gólov ako 5,5

Belasí sa po veľmi zlom úvode sezóny pomaly dostávajú do lepšej formy, ale trhlina pre hostí je skutočnosť, že na dlhšie obdobie prišli o kapitána Michala Sersena, ktorý má pruh a rovnako tak ďalšieho obrancu Shawna Lalondea. Do tímu prišiel mladý bek z Michaloviec Marek Korenčík, nevedno však predpovedať, ako zapadne.

ZÍSKAJ REGISTRAČNÝ BONUS SPOLU AŽ 15 €

Nestáva sa často, aby bol Liptovský Mikuláš v tabuľke vyššie ako Slovan, ale fakt taký je. Tím, kde hrá prím Martin Réway, Rus Avstin či Američan Miller hrá účelne a je prekvapením ligy.
Na Liptove sa hrá ťažko. Z piatich zápasov vyhrali domáci všetkých päť. Zdolali Zvolen, Nitru, Poprad, Humenné aj Michalovce. Bodovať by mali aj so Slovanom.

NITRA – B. BYSTRICA – 1X

Mužstvo trénera Antonína Stavjaňu má za sebou katastrofálny štart do sezóny. Aktuálne je posledné s 8 bodmi, rovnako ako Humenné. Nitra už spravila viaceré zmeny v kádri, okrem kanoniera Samuela Bučeka sa musia chytiť ďalší hráči.
Domáci sa dostávajú ako-tak do formy, čo potvrdili výhrami nad Humenným a Trenčínom. Ešte lepšia nálada mohla byť v kabíne, ak by udržali remízový výsledok v zápase s Košicami. Napokon však Nitra prehrala smolným gólom 3:4.

Banská Bystrica sa otriasla z dvoch prehier výhrou 1:0 nad Spišskou Novou Vsou. Jej ťahúňmi sú Kanaďania Turnbull (15 bodov), Vela (13) a Wilkins (11).
Napriek tomu očakávame, že Nitra doma zaberie a bude bodovať.

TRENČÍN – KOŠICE – X2

Domáca Dukla neprežíva dobré obdobie. Prehrala tri zápasy v rade, naposledy dokonca s Humenným. Novinkou je skutočnosť, že do zápasu s Košicami nezasiahne tréner domácich Róbert Döme, ktorý dostal „dvojtýždňovú dovolenku z rodinných dôvodov“. Na striedačke tak bude stáť športový riaditeľ klubu Branko Radivojevič spoločne s trénermi Milanom Bartovičom a Kenom Eddym.
Košice majú takisto od dobrej formy ďaleko. Z posledných piatich duelov v lige prehrali s Michalovcami, Zvolenom i Spišskou, v stredu nestačili doma na Mannheim a s Ligou majstrov sa rozlúčili bez zisku čo i len bodu.
Pod hradom Matúša Čáka sa dá očakávať nervózny a skôr opatrný hokej. Rozhodnú detaily.

ZVOLEN – NOVÉ ZÁMKY – 1

Domáci tím je lídrom extraligy a to aj vďaka fantastickej forme Petra Zuzina. Ten je s bilanciou 11+5 najproduktívnejším hráčom Tipos extraligy. Zvolen hrá konzistentne, má vyrovnané útoky a bude favoritom zápasu.
Hostia z Nových Zámkov však nebudú chcieť predať kožu lacno. V tabuľke sú tretí, úvod ročníka im vychádza na výbornú. Tímový výkon je veľká prednosť zverencov kouča Čaládiho.
Zvolen by však mal potvrdiť pozíciu favorita a získať tri body.

NEDEĽA

POPRAD – NITRA – X2

Domáci to na Nitru doma príliš nevedia. Z piatich duelov vyhrali za tri body len raz. Ak chce Nitra potvrdiť zlepšenú formu musí v takýchto zápasoch bodovať.

S. NOVÁ VES – NOVÉ ZÁMKY – 1

Domáci sú pred vlastnými fanúšikmi silní, hoci, z posledných piatich prípadov prehrali s Novými Zámkami dvakrát. Podarí sa rysom zlepšiť bilanciu?

B. BYSTRICA – TRENČÍN – x2

6:0, 6:2, 6:5. Taký je pohľad na posledné tri zápasy hrané v Banskej Bystrici z pohľadu Trenčína. Áno, tri výhry, trikrát šesť gólov. A hoci to teraz asi kanonáda nebude, mohli by hostia opäť bodovať.

MICHALOVCE – SLOVAN – 1x

Pamätáte si ešte na prvý zápas sezóny? Slovan vs Michalovce 2:8. Dukla povzbudená výsledkom z prvého zápasu bude chcieť bodovať proti Bratislavčanom aj doma.

HUMENNÉ – KOŠICE – 2

Majstrovi sa prílišne v poslednom období nedarí. A kde sa chytiť viac, ak nie na ľade nováčika?

ZVOLEN – L. MIKULÁŠ – 1

V 1. kole vicemajster nečakane padol na Liptove, teraz je pripravený na odvetu. Doma by mal vyhrať.

tipuj extraligu