Nový rok sa začína pre hráčov medzinárodnej lotérie Eurojackpot naozaj veľkolepo! V utorok sa totiž bude v obľúbenej hre Európanov hrať o šialených 120 miliónov eur! Zvíťazí niekto zo Slovenska? Bude to niekto z vašich známych? Budete to vy?!?

Čo máte pre to urobiť, aby ste sa už nepozerali s kúskom „závisti“ na svetáka Henryho a len nesnívali o bezstarostnom a luxusnom živote? Najprv si premyslite, že čo by ste s toľkými peniazmi urobili. Naozaj to nie je sranda, lebo 120 miliónov eur zmení život človeka od základov. Potom si rozmyslite, komu by ste o takej výhre povedali a s kým by ste sa chceli podeliť nielen o radosť z fantastickej výhry, ale možno aj o konkrétnu sumičku. No, a po ďalšie…. musíte si staviť na utorkové žrebovanie výherných čísel pre lotériu Eurojackpot.

Bližšie k snu o bezstarostnom živote sa môžete dostať cez eurojackpotovú stávku, ktorú uzatvoríte buď na niektorom predajnom mieste spoločnosti TIPOS alebo cez internetový herný portál eTIPOS.sk. Na „poslednú chvíľu“ si môžete staviť aj z električky, či z autobusu… alebo počas prechádzky so psíkom. Ako? No predsa s pomocou mobilného telefón – cez sms.

A keď už budete v hre o 120 miliónov, musíte len trpezlivo čakať, keď sa v utorok uskutoční vo fínskych Helsinkách žrebovanie výherných čísel pre lotériu Eurojackpot. Výsledky budú s napätím očakávať milióny hráčov na „starom kontinente“. A verte, okrem hlavnej výhry budú hráči sledovať aj výhry na nižších pozíciách, niektoré sa teraz môžu vyšplhať až na miliónové sumy. Tak nezabudnite! – v utorok večer sa vám môže vďaka Eurojackpotu zmeniť život navždy!

Chcem hrať