Momentálne zažívame obdobie, aké tu ešte nebolo. Trávime nedobrovoľne doma viac času ako obvykle, bežné aktivity sme nútení nahrádzať rôznymi alternatívnymi možnosťami, ktoré sú dostupné. Online herňa eTIPOS.sk sa stala bezpečnou formou zábavy a trávenia voľného času. Minulý týždeň si možno aj práve preto hráči vyberali veselé online automaty plné šťavnatého ovocia.

Hľadáte aj vy spôsob bezpečnej zábavy? Najširšiu ponuku nájdete v online herni eTIPOS.sk. Zabavte sa a získajte výhru online z akéhokoľvek miesta, kde sa práve nachádzate.

Ovocné automaty priniesli hráčom pozitívnu náladu a množstvo výhier

Minulý týždeň vo výbere hier online hráčov prevažovali ovocné automaty plné farieb a šťavnatého ovocia. Vďaka výherným prístrojom Fruit Awards, Fruiti, FruitiXX, Sevens&Fruits získali okrem výhry aj pozitívnu náladu.

Najvyššiu jednorazovú výhru vo svete ovocných automatov nahral hráč 2G6H6D v hre s príznačným názvom Fruiti. Tento jednoduchý, rýchly, prehľadný a medzi hráčmi pomerne obľúbený automat mu navýšil jeho hráčsky účet o výhru 4 500 €.

Napriek tomu, že obľúbenosť medzi hráčmi majú prevažne ovocné automaty, netreba zabudnúť aj na iné výherné prístroje, ako je aj napríklad Respin Joker. Práve ten priniesol radosť z výhry hráčovi Ja12. Každého hráča by potešilo získať jedným zatočením 7 800 € pri vklade do hry vo výške 50 €. Výhra v tomto prípade predstavuje 156-násobok vkladu. To sa oplatí!

Niekedy aj za málo peňazí dostanete veľa muziky. Ak to preložíme do jazyka online herne eTIPOS.sk, dá sa povedať, že aj za malý vklad môžete vytočiť zaujímavú sumu. Presne 25. marca sa to potvrdilo hráčovi registrovanému pod prezývkou Bobulik. Hru Geisha skúšal s vkladom 0,50 € čo mu prinieslo 1 200 €. Sumu 0,50 € by bol ochotný vložiť do hry asi každý.

Skúste svoje šťastie v kasíne eTIPOS.sk

Staň sa milionárom bezpečne z domu

Nepremeškajte šancu na výhru a hrajte niektorú z číselných lotérií. Napriek momentálnej situácii, počas ktorej trávime väčšinu času doma, nestrácate šancu stať sa milionárom. Máme pre vás bezpečný a zodpovedný spôsob ako sa zapojiť. Hrajte online z pohodlia domova, tipujte obľúbenú číselnú lotériu v online herni eTIPOS.sk.

Hraj lotérie z pohodlia domova

Neviete ako na to? Pozrite si naše návody