Príval bonusových žetónov zasypal hráča York77 v hre Flip the Chip. Krátko pred pol deviatou večer všetko odštartovala dvojica výhier (420 €, 455 €) idúca krátko po sebe. Už o pár minút na to sa hráč mohol tešiť s ešte zaujímavejšej výhry, keď mu natočenie žetónov okrem priamej výhry prinieslo aj voľné točenia. Tu si hráč svoju výhru navýšil na celkových 1 250 €. No finále prišlo presne o  21:00 v podobe výhry 2 955 €.

Zábava cez obednú prestávku

Ako sa zabaviť počas obednej prestávky? No predsa s hrami na eTIPOS.sk. Hráč arp286 neváhal a skúsil šťastie cez svoj mobil v  hre Moonlight Fortune. A oplatilo sa! Začal opatrne a pár minút po pol dvanástej pri stávke 4 € získal výhru 2 816,00 €. Všetko to zariadila druhá voľná otáčka s výhrou 2 740 €. O dvadsať minút sa vrhol do hry smelo a odpálil spin rovno za 50€. Po dotočení voľných spinov sa už radoval z výhry 5 900,00 €. Pozrite si  dve najkrajšie otočenia z voľných spinov:

Sobotná noc vo vyššej spoločnosti

Zábavu vo vyššej spoločnosti si na etipos.sk užil v sobotu krátko pred druhou hodinou ráno svisolaj. Smotánkovú atmosféru si okorenil výhrou 3 238€. V poradí tretí voľný spin bol prelomový, keď hráčovi priniesol výhru 2 912,00 €. Gratulujeme!

Celotýždňové ťaženie na automate Ladies Nite

Aký by to bol týzdeň bez nášho známeho hráča s nickom Dr.House? Už tradične sa venoval hlavne automatu s názvom Ladies Nite, na ktorom minulý týždeň vytočil až 15x výhru so 4 ciframi. Najkrajší zásah prišiel v nedeľu, keď za svoju stávku v hodnote 18 € zinkasoval krásnych 5 154 €. Vytúžená výhra pritom prišla až v jedenástom voľnom otočení valcov.

Všetkým, ktorým sa minulý týždeň darilo, gratulujeme a prajeme veľa zábavy pri hraní na eTIPOS.sk.