Bonusová aktivita Lov na 10 000 voľných spinov bola tento týždeň úspešne ukončená. Všetci zúčastnení hráči už poznajú svoje výhry a majú pridelený bonus získaný v tejto aktivite. V prípade, že ste sa zapojili a ešte nepoznáte svoje výsledky, dozviete sa ich na eTIPOS.sk.

Lov na 10 000 voľných spinov prebiehal v dvoch kolách. Prvé kolo začalo 4. novembra a zapájať ste sa mohli do 11. novembra. Záujem hráčov sme dlho nenaťahovali a hodinu po ukončení prvého kola bolo spustené druhé kolo lovu. Druhé kolo bolo ukončené 18. novembra o 11.00 h. Do Lovu na 10 000 voľných spinov  sa zapojil každý hráč, ktorý hral v termíne trvania aktivity výherné prístroje od SYNOT GAMES na eTIPOS.sk a jeho vklad bol minimálne 100 €. V oboch kolách tejto bonusovej aktivity boli hráči zoradení v rebríčkoch podľa počtu získaných bodov. V každom kole bolo vyhodnotených 101 najúspešnejších hráčov s najvyšším počtom získaných bodov. Výhercovia prvého kola môžu získané bonusy použiť v hre Gem-O-Rama. V druhom kole získavali najúspešnejší hráči voľné spiny na výhernom prístroji Mysterious Atlantis .

Staráme sa o spokojnosť našich hráčov na eTIPOS.sk. Preto pravidelne pripravujeme zaujímavé bonusové aktivity. Nezabudnite preto sledovať novinky na eTIPOS.sk, lebo táto akcia sa už čoskoro kvôli veľkému záujmu zopakuje.