Vianoce sú časom pokoja, lásky a rodinnej pohody. Z praxe však vieme, že niekedy sa zmenia na poriadny zhon. Upratovanie, výzdoba a v neposlednom rade, zháňanie darčekov, nás dokáže dostať do poriadneho stresu.

Tento rok vám skúsime pomôcť, ak ešte stále neviete, čím obdarovať. Pokiaľ máte vo svojom okolí vášnivého hráča (alebo chcete potešiť seba), poradíme vám, ako ho potešiť kúpou vhodného vianočného darčeka. Vieme, že to nie je úplne jednoduché, ale máme pár tipov, ktoré ocení každý milovník hier.

Poker set

Jednoduchosť a pohodlie online pokeru prekoná naozaj len máločo, no pokiaľ sa treba sem-tam socializovať, je dobré si to spríjemniť a napríklad si zahrať poker „face to face“.  Žiadna takáto pánska jazda s partiou dobrých kamarátov sa nezaobíde bez kvalitného poker setu.

Pokrová sada spravidla obsahuje žetóny rôznych farieb, kocky, hracie karty a luxusnejšie varianty bývajú uložené v štýlovom kufríku. Aj tí najskúsenejší hráči tam nájdu všetko, čo na poriadny víkendový turnaj potrebujete.

Edukačné knihy

Ak to váš blízky s hraním myslí naozaj vážne, rýchlo pochopí, že vzdelávanie je aj v tomto smere nesmierne dôležité. A získavanie nových znalostí z oblasti hrania je nikdy nekončiaci proces. Inšpiratívne príbehy najväčších hráčov, zaujímavé herné postupy, či nové herné teórie – to všetko sa dá nájsť v knihách. Takýto darček môže byť odrazovým mostíkom pre získanie zaujímavej výhry. Potešte teda dobrou a zaujímavou knihou.

Kvalitné slúchadlá

Ponoriť sa do online hier naplno, nie je v našom online kasíne eTIPOS.sk žiadny problém. Vďaka výbornému spracovaniu hier, ukážkovej grafike a zaujímavému hudobnému doprovodu sa budete už po pár minútach hrania cítiť ako v kamennom kasíne.

Pre ešte lepší zážitok z hrania, odporúčame dobré slúchadlá. Kvalitné slúchadlá odbúrajú všetky ruchy z okolia a umožnia sa maximálne ponoriť do atmosféry konkrétnej hry. Funguje to aj vtedy, ak hráte cez mobilnú aplikáciu. Pri čakaní u zubára alebo na zastávke autobusu si stačí nasadiť slúchadlá a razom je človek v úplne inom svete.

Zábavné predmety

Otvárač na plechovky v tvare hracej karty, kryt na telefón s motívom Las Vegas či pohár s potlačou pokrových žetónov… Aj takéto predmety zaručene potešia každého hráča. Sú tematické, no zároveň funkčné, preto sa nemusíte báť, že zostanú nevyužité ležať na poličke.

Šťastné talizmany

Niektorí hráči veria na náhodu, iní sa spoliehajú najmä na svoje hráčske schopnosti a skúsenosti. V oboch prípadoch však nie je na škodu primiešať troška šťastia. Nikto vám nevie na 100 % zaručiť, že talizmany naozaj fungujú, no možno práve ten váš bude nabitý poriadnou dávkou výhernej energie.