Celoeurópska lotéria Eurojackpot opäť dosiahla svoj vrchol a hráčom ponúka šancu vyhrať jackpot vo výške 90 miliónov €. A nielen to! Ak si podáte tiket online, tak môžete využiť ďalšie tri bonusové akcie.

Najbezpečnejším spôsobom ako v súčasnej dobe podávať číselné lotérie je bezpochybne prostredníctvom internetu. Veľa fanúšikov si túto šancu nechce nechať ujsť, o čom svedčí aj rastúci online záujem o číselné lotérie. Platí to aj v prípade lotérie Eurojackpot, ktorá láka na svoj maximálny jackpot 90 miliónov. Teraz však okrem samotného jackpotu môžete využiť aj ďalšie tri akcie.

Keď sa štyri rovná dvadsiatim

Tvrdíte, že táto rovnica nedáva zmysel? Pozrime sa na to zblízka. Táto akcia je určená pre všetkých fanúšikov, ktorí sa nespoliehajú iba na jedno vyplnené pole na tikete, ale radšej sa poistia. Ak vyplníte štyri hracie polia na eTIPOS.sk, tak získate 20 voľných spinov do nášho online kasína, v ktorom si v rámci našej širokej ponuky môžete vytočiť krásne okamžité výhry. Nezabudnite však zaškrtnúť aj políčko „EUROJACKPOT JOKER“. Už to dáva väčší zmysel?

Neviete ako na to? Pozrite si naše návody

30 + 30

Koľko hracích polí je potrebné podať, aby ste vyhrali jackpot? Na túto otázku neexistuje správna odpoveď. Čo vám však vieme prezradiť je, že ak natipujete 30 hracích polí na tikete Eurojackpotu cez eTIPOS.sk, tak získate bonusy zadarmo. 30 voľných spinov vás zavedie do sveta nášho online kasína, v ktorom máte možnosť si zadarmo vytočiť zaujímavé výhry. Je iba na vás, ktorá hra vás najviac osloví.

Dvojnásobok v 7. poradí

Do tretice len to najlepšie! V tomto prípade je však tým šťastným číslom sedmička. Pri neuveriteľne vysokom jackpote vo výške 90 miliónov € sa môže aj suma v 7. poradí postarať o príjemné prekvapenie. Ak však podáte plný tiket cez eTIPOS.sk, tak vašu radosť zdvojnásobíme.

Ak využijete naplno všetky ponúkané bonusy na eTIPOS.sk, tak môžete získať počas jedného žrebovacieho obdobia až 50 voľných spinov a znásobiť svoje 7. poradie. A to ešte nevieme ako sa bude dariť vašim šťastným číslam.

Tak držíme palce!

Nezabudnite, žrebujeme každý piatok.

Hrať Eurojackpot online

V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk