Dôležité je si vedieť dobre vybrať. Platí to aj pri výbere vhodnej zábavy v online herni eTIPOS.sk. V najbližších dňoch sa určite oplatí hrať HOT GAMES – hry, ktoré vám okrem možnej výhry prinesú aj voľné spiny do hry. Zvoľte si na každý deň tú správnu hru a potom je už jedinou podmienkou zahrať si za 50 € alebo viac a automaticky získate 50 voľných spinov.

HOT GAMES sú zo širokej ponuky hier, z ktorej si určite vyberie každý hráč. Na každý deň je pripravená iná horúca hra, celkovo sa v ponuke vystrieda viac ako 35 online hier. Zoznam s presnými dátumami nájdete na eTIPOS.sk v sekcii Kasíno.

V ponuke HOT GAMES nájdete aj obľúbené výherné prístroje Gem-O-Rama, Fruit Awards, Joker’s Five, Mysterious Atlantis a Hunter’s Spirit.

Drahokam medzi hrami

Online hrací automat Gem-O-Rama od spoločnosti SYNOT GAMES vás očarí nielen svojou farebnosťou a unikátnym leskom, ale aj svižným tempom hry a niekoľkými zaujímavými bonusmi. Na svoje si v tejto HOT GAME prídu určite hráči, ktorí preferujú rýchle, prehľadné a na hranie nenáročné online sloty. Ste začínajúci hráč? Potom je tento výherný prístroj presne pre vás. Vyskytuje sa v ňom 5 valcov, 3 riadky a 10 fixných výherných línii. Jeho výnimočnosť je aj v tom, že výherné kombinácie platia v oboch smeroch – zľava doprava aj sprava doľava, čo zvyšuje šancu na výhru.

Hra, ktorá prinesie svoje ovocie

Ďalším výberom v rámci HOT GAMES je online kasínová hra Fruit Awards. Prvé hracie prístroje sa vo Veľkej Británii nazývali práve „fruit machines“. Popularita ovocných automatov neklesá ani 100 rokov po ich uvedení, preto by ste mali automat s touto šťavnatou témou určite vyskúšať. Automat pozostáva zo 4 valcov, 3 riadkov. Okrem základných 8 ovocných symbolov, ponúka aj deviaty bonusový symbol, tzv. Wild, ktorý nahrádza akýkoľvek symbol potrebný pre výhernú líniu a zároveň násobí jej výhernú hodnotu. To však nie je všetko, táto hra ponúka niekoľko ďalších bonusov.

Klasika pre každého

Máte radi klasiku a „klasické automaty“? Potom si určite vyčleňte čas na HOT GAME s názvom Joker’s Five. Tento obľúbený výherný prístroj je rýchly a prehľadný. Ocenia ho hráči, ktorí uprednostňujú jednoduché zatočenie valcami bez premýšľania nad špeciálnymi bonusovými hrami. Joker´s Five tvorí 5 valcov, 3 riadky a 5 fixných línii. Výherné kombinácie platia zľava doprava. Na valcoch sú použité tradičné symboly ako hviezdy, sedmičky, štvorlístky a nechýbajú ani znaky žolíkových kariet.

Hory aj podmorský svet plný prekvapení

Pre milovníkov podmorského sveta čaká vlna voľných spinov v hre Mysterious Atlantis. V tomto výhernom prístroji je 5 valcov, 3 riadky a 15 fixných výherných línií, ale hlavne je toto všetko zabalené v špičkovom vizuále. Grafika, zvuky aj celkový gameplay sú nadpriemerné. To všetko je navyše podporené skutočne zábavnou hernou zložkou, takže nehrozí žiadna nuda v peknom obale.

Ďalšia z vybraných hier vám ponúkne zábavu v znamení populárnej indiánskej tematiky s realisticky znázornenými postavami, zvieratami a skalnatými horami zaliatymi slnkom. Užite si zábavu v HOT GAME s príznačným názvom Hunter’s Spirit.

Vyberte si správne, hrajte HOT GAMES a získajte voľné spiny.

Zahrajte si HOt game dnešného dňa